kto taki "dobry" odszedł od Grobla JR ?
wymiana rozrządu Gdansk gdzie?
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Juras73Dealer na swój koszt wyremontował kolesiowi silnik i dorzucił serwisy za 1000 zł. To jest bardzo istotny argument. ASO zawsze w sytuacji sporu z klientem będzie dążyło do porozumienia się ponieważ pomimo że są to prywatne firmy są oceniane i nadzorowane przez Skodę Auto Polska.Po 8 latach 1.9TDI ASV auto zmieniło właściciela
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Juras73Sorki że tak długo ale były inne zajęcia
Dlaczego rozrząd w serwisie Autoryzowanym ? [...]Jak wspomniałem przez 12 lat pracy była 1 (słownie jedna) usterka przeskoczenia rozrządu po wymianie w ASO którym pracowałem. Dealer na swój koszt wyremontował kolesiowi silnik i dorzucił serwisy za 1000 zł. To jest bardzo istotny argument. ASO zawsze w sytuacji sporu z klientem będzie dążyło do porozumienia się ponieważ pomimo że są to prywatne firmy są oceniane i nadzorowane przez Skodę Auto Polska.
Ja niestety zostałem obsłużony nie będąc pod wpływem żadnej z używek i odczucia mam do dzisiaj krańcowo innebyła O1 1,6 102 KM
była O1 1,9 TDI 90 KM
była O2 1,9 TDI DSG 105 KM
był Citroen Berlingo 1,6 HDI
jest Ford Tourneo Courier
Komentarz
-
-
Wczoraj BXE na moda po robocie rozrzadu w ASO Groblewski...
synchro -4 ....
jak ustawilo sie tak jak trzeba to 8KM seria dostala...
tyle w temaciepozdrawiam
Diagnostyka i tuning
hybrydowe wtryski i turbiny
programy na ulice jak i do sportu
Serwis mechaniczny aut koncernu VAG
www.tune-up.pl
HAMOWNIA PODWOZIOWA - POMIARY MOCY GDANSK
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rob555tyle w temacie
ASO TO ZŁO :evil:->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_gdysew1981, zwłaszcza od kiedy Marek&company odeszli od Plichty i otworzyli swój warsztat na Dickmana 15 w Gdyni
polecam
Może być pw
Chciałem zrobić serwis olejowy i ogólnie sprawdzić auto ale po rozmowie w ASO "ręce mi opadli" i p...lę ich pieczątki w książcebyła O1 1,6 102 KM
była O1 1,9 TDI 90 KM
była O2 1,9 TDI DSG 105 KM
był Citroen Berlingo 1,6 HDI
jest Ford Tourneo Courier
Komentarz
-
Komentarz